jueves, 6 de septiembre de 2018

Nervios, intriga y dolor de barriga

Això descriu prou bé el que sentim ara els components de Teatreta, el grup de teatre de la comunitat educativa de la Torreta. Ahir es va presentar en roda de premsa la Mostra de Teatre Dama d'Elx que cada any organitza la Plataforma i... Nosaltres estarem allí! Tornem al Gran Teatre amb moltíssima il·lusió i moltíssimes ganes.
Posarem en escena de nou Un día en la gloria y ¡Quedan detenidos! Serà el 19 de setembre a les 21:00 hores.
Tot i que, després de l'estiu, costa un poquet arrencar, ja hem començat a assajar i estem fent un esforç molt gran per a substituir alguns companys que no podran pujar a l'escenari amb nosaltres.
És el cas d'Emma Barbosa (professora d'Economia), que està de cooperant a Moçambic (guau, sabíem que eres una persona especial, però això ja és un altre nivell, companya). El seu paper el farà la professora d'Imatge Personal, Salud Gomis. I també és el cas del company de valencià Carles Colecha, que enguany no està prop nostre (ai, els interins i la incertesa de no saber mai on treballaràs el curs següent...). T'enyorarem molt, Carles! El seu paper el farà un antic alumne del centre i membre de Quemarropa, Javier Martínez.
Ja veieu que a Teatreta estem tots mesclats (famílies, alumnes, conserges, docents...): "ajustats" i la mar d'agust! I nerviosets. Nerviosets, també. Perquè Mayte i Alejandra se estrenen amb Teatreta (i ni més ni menys que al Gran Teatre).
Ai. Serà cosa de, quan alcen el teló i ja no tinguem més remei que interpretar, pensar que som un equip, que tot ha d'eixir bé i que, com va dir Raül Hurtado: "Tranquilos. Vamos sobraos". Clar que sí! Si més no, de moral en tenim més que l'Alcoià... AMUNT, TEATRETA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario