jueves, 13 de septiembre de 2018

War Dogs

Però, hi ha millor manera de començar el curs que amb música?? Edu i Manu no només són antics alumnes de La Torreta, també són membres del grup War Dogs i acaben de traure un CD. Recorde quan tenien només 14 o 15 anys:
-Nosaltres tenim un grup de música, professora.
Jo vaig pensar que era fantàstic, que tocarien horriblement i que devien passar-ho de meravella. Feien colla amb altres alumnes que portaven samarretes negres i els cabells llargs. Tenien un lloc fix a l'aula de la natura, sempre esmorzaven a la mateixa taula. "Los heavies". 
La meua sorpresa va ser quan, un any després, vaig tindre l'ocasió de sentir-los a un bar perdut per la carretera de Dolores (crec que era la carretera de Dolores, però ara no sabria dir-vos). Eren tan joves i tocaven taaaaan bé!! Ostres, mai sabem prou bé el talent que pot arribar a tindre aquella persona a qui li fem classe. 
Des d'aquell dia els he sentit tocar més vegades. Al festival de Nadal de l'institut, a una inauguració d'una exposició de Plàstica...  i sempre m'ha paregut que tocaven com a autèntics professionals i que pràcticament es transformaven en altres persones quan pujaven a l'escenari.
Ara que ja han rodat per festivals i tenen un CD, no puc deixar de recomanar-vos que us feu amb una còpia. Per a rematar, Javier Martínez (company de promoció d'Edu i Manu) els ha produït el CD. Què més es pot demanar?

No hay comentarios:

Publicar un comentario