martes, 14 de agosto de 2018

Nit de l'albà


Ahir a la nit vam celebrar una de les festes grans d'Elx: la nit de l'albà. Un espectacle de llum i trons on participa tota la ciutadania. Vosaltres ens heu enviat algunes fotografies:
Verónica fa un brindis pel "nou any" il·licità, Loli la veu amb les seues filles.
Marga amb tota la família, Luis diu que ha anat a casa de Fran, que des d'allí es veu molt bé.
Jo em vaig cobrir amb un paraigua perquè no em caigueren canyes i ma filla Marieta (aquella cosa de color rosa tapada fins al cap) directament no la va veure perquè més patia que altra cosa. Com els gossos, pobrets, que ja estan farts de tant de tro.
Juanjo, que és un valent, se n'anà a veure la guerra de "carretilles" i la veritat és que tota la ciutat està d'enhorabona perquè va haver-hi molt poquets cremats. Recordeu quan obríem el telediari cada 14 d'agost?

Estem al bell mig de les festes i hem canviat el dia per la nit. Els terrats del centre plens de gent i de xiquets cremant "piules".
-Mamà, esta tira-la tu, que me fa por.
I si a tu també et fa por, dissimules molt bé. Prens la metxa i crides i botes entre les llums de colors, perquè les festes amb xiquets són més festa.

Amb les mans brutes de pòlvora i mig suats ens menjàrem el meló d'aigua i brindàrem -com Verónica- perquè un anys més estem junts. Anit, el pare d'Asun ens va dir: "això és el més important. Compartir." I després es va arrencar a cantar: "Soooom acíiiiii tooooooooots ajustats!!". I té raó.
Hui comencen les representacions del Misteri (amb la primera part, la Vespra), aquesta nit serà la Roà i demà de matí, la processó del soterrar del Mare de Déu. I mentrestant, les tendes de roba ja volen que comprem jerseis i botes i una papereria de Reina Victòria ha tingut la feliç idea de penjar cartells de "Prepara la vuelta al cole". Això és anar davant del vent! Ah, no, no, no, ací encara queda agost.
Entradas al blog en los últimos días
Paco diu que hi ha unes quantes visites al blog des dels Estats Units i que, a més a més, es repeteixen. I nosaltres pensem: "qui deu tindre interés des de tan lluny en açò que fem ací?"

-Yo tengo un tío en Estados Unidos
-Pues ya está, es tu tío
-No, no, que son más, que son varias personas.
-Tu tío y sus amigos

Jo crec que és el robot aquell que passà el test "I'm not a robot", que s'avorreix i visita pàgines arreu.
Siga com siga, estem molt contents de rebre tantes visites. Moltes gràcies a les persones d'ací i d'allà que volen saber què fem. Com diu el senyor Tormo, "compartir és el més important". I no us deixeu desanimar per Inditex, que encara queden vacances!

No hay comentarios:

Publicar un comentario