martes, 31 de julio de 2018

Descobrint el Misteri i l'aniversari de la troballa de la Dama d'Elx

Aquest divendres, participarem al curs d'estiu de la Càtedra del Misteri "Descobrint el Misteri". Si us interessa saber més sobre la Festa, descobrir els altres misteris assumpcionistes valencians o conéixer la música dels antics misteris, podeu vindre a les 10:00 al Museu de la Festa. Així podreu escoltar a grans experts en la matèria com ara Joan Castaño (del Patronat del Misteri) o Rubén Pacheco (del Conservatori de Música d'Alacant)
Aquest dissabte, el Parc Arqueològic de l'Alcúdia organitza una jornada de portes obertes amb motiu de l'aniversari de la troballa de la Dama d'Elx. A més a més, hi posen autobusos gratuïts des del MAHE (a les 9:00 i a les 9:30), que tornaran a les 12:00 i a les 12:30. Què més podem demanar? Nosaltres enguany hem aprés més sobre aquest emblemàtic bust gràcies a les xarrades que va oferir el nostre company Paco Vives.
Ens va contar la connexió Dama d'Elx/Pere Ibarra/Misteri i també va compartir amb nosaltres els colors que (segons la seua investigació) lluïa l'escultura. 
Gràcies a Pere Soriano i Juan Carlos Rico, vam poder imprimir una reproducció del seu collar en 3D. I, amb la col·laboració de l'institut Tirant lo Blanch i les mares de l'AMPA, vam poder desfilar amb un cabut inspirat en la nostra "dama universal".

No hay comentarios:

Publicar un comentario