lunes, 30 de julio de 2018

Certamen fotogràfic: Venida de la Virgen

La Sociedad Venida de la Virgen ha organitzat una exposició de fotografies a la Llotja medieval de l'Ajuntament. Allí podràs veure les imatges que han participat al seu Certamen fotogràfic i, si et fixes bé, ens veuràs a nosaltres en alguna de les fotos! Sí, sí, hi trobaràs immortalitzat el moment en què Cantó va parar la romeria a la porta de la Torreta i vam aprofitar per a disparar una traca i posar al costat de la imatge de la mare de déu.
També hi han exposat alguns elements que representen a la Sociedad Venida de la Virgen: la caixa de la mare de déu, uns gegants i alguna reproducció dels bous arrossegant el carro.
Podeu visitar-la fins el 4 d'agost.
Per cert, sabeu quin ús tenia aquesta sala al segle XVII? Era ni més ni menys que l'arxiu de la vila. Per això, quan es van trobar algunes restes arqueològiques romanes a l'Alcúdia, el Justícia Major i els jurats van decidir posar-les a la façana. Quin lloc millor que un arxiu, on es preserva la memòria dels pobles, per a recordar els orígens de la nostra ciutat, no creus?
En tens més informació ací: 

No hay comentarios:

Publicar un comentario