martes, 19 de junio de 2018

Càtedra del Misteri de la UMH, cursos d'estiu

Pablo Más, des de la Càtedra del Misteri de la UMH, ens va convidar a participar als cursos d'estiu de la Universitat amb una taula rodona on explicàrem el nostre projecte i exposàrem quines de les coses que hem fet podrien ser replicables en altres centres i podrien servir per a donar-li difusió a la Festa. Des de la Càtedra s'ha identificat la necessitat d'explicar el Misteri a l'alumnat de forma que els arribe i se sente identificats amb allò que d'universal i de Patrimoni de la Humanitat té per a tots nosaltres.

Fran Agulló, Asun Tormo i Àngela Girona van acudir al Centre de Congressos per a compartir amb les persones que van voler assistir-hi com hem combinat la tradició amb les noves tecnologies, com hem treballat des de diferents departaments per tal de donar una visió global del que implica el Misteri (comptant amb Història, amb Llengua, Música, Religió, Tecnologia, Agrària o Plàstica) i quin tipus d'activitats hem posat en pràctica per motivar el nostre alumnat.
Vam rebre tantes paraules amables que seria difícil reproduir-les totes. El president del Patronat, Fernando García, ens va donar l'enhorabona i ens va animar a continuar difonent la Festa i compartint les conclusions amb què hem arribat amb altres instituts. María José López, de la Càtedra del calcer, ens va felicitar per implementar l'aprenentatge-servei en les nostres aules i altres assistents van fer-nos suggeriments de millora i propostes per donar-li visibilitat al nostre treball.

Moltes gràcies a totes les persones que van voler vindre (malgrat el partit del mundial) i, especialment, a Pablo Más per comptar amb nosaltres i per dir-nos que havíem fet "el Ben-Hur dels projectes educatius". Venint d'un professor de Comunicació Audiovisual, ens encanta la comparació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario