sábado, 20 de octubre de 2018

Una altra volta: Ser ací tots ajustats

Comença el compte enrere per a poder disfrutar del Misteri a les representacions extraordinàries d'enguany! Després de treballar tant el curs passat, no volem deixar passar l'oportunitat de poder veure un dels assajos "tots ajustats": famílies, claustre i alumnat. Ja tenim totes les entrades que ens ha reservat el Patronat repartides. Hi anirem el 26 d'octubre, serem 50 persones i, malauradament, moltes s'han quedat sense entrada. De tota manera, enguany tenim la sort de ser en any parell i us convidem a tots aquell que us heu quedat amb les ganes a acudir a la representació de l'1 de novembre que, com sabeu, no necessita entrada.
Per anar preparant-nos tenim un parell d'activitats molt especials. Per començar, el dilluns 22, els grups de 1r de Batxillerat podran conéixer la tramoia del cel gràcies a la col·laboració de Sixto Marco. A més a més, després tindran una visita teatralitzada al campanari. De segur que això els donarà una visió molt diferent de la Basílica! Aquesta visita ha estat organitzada per la nostra companya Xon Brotons, del Departament de Valencià.

Després, el dijous 25 farem difusió del nostre projecte al congrés internacional que organitza la Càtedra Misteri d'Elx de la UMH sobre patrimoni musical i un grup de 2n ESO farà una gincana molt especial.
Gràcies al nostre equip de gamificació (capitanejat per Fran Agulló i sempre acompanyat de Raquel Botella, Seri Muñoz, Darío Roz, Matías Jiménez i algunes noves incorporacions) l'alumnat aprendrà història, matemàtiques, llengua i treball en equip. Tot això, agafant el Misteri com a punt de partida. Per a aquest equip, res no és impossible.
I així, culminarem la setmana amb l'assaig del 26, on tots podrem lluir la preciosa samarreta que Dolça ha dissenyat per a nosaltres. Què podem dir? Que ens fa moltíssima il·lusió i que no imaginem un colofó millor per a tot el treball de difusió que hem dut a terme al llarg de l'últim any. I, per descomptat, que només amb un equip de gent il·lusionada i implicada poden fer-se aquest tipus de coses. GRÀCIES per tot el vostre esforç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario