lunes, 25 de junio de 2018

Darrera sessió del Taller de cuina

Des del taller de cuina, hem de parlar de la darrera sessió. Una sessió molt especial perquè Panadería Diego va obrir les portes del seu obrador per a deixar-nos entrar i ensenyar-nos com fan ells un dels dolços més típics de la Pasqua: la fogasseta.
Vam tindre la sort de veure com treballen les seues màquines d'amasar, els seus forns i entre Juan i Alicia van aconseguir que tothom se n'anara a casa amb la seua tonya. 
La veritat és que al llarg de tot el curs de cuina el forn de Diego s'ha mostrat encantat de col·laborar amb nosaltres i per a totes les persones participants han sigut un puntal del curs.
Com que ja són de la casa, no van voler faltar al dinar de cloenda que van celebrar la setmana passada. Un dinar d'allò més tradicional: arròs amb costra. Ens el van preparar a la cantina de l'institut i estava deliciós! Va haver temps per a tot: parlaments dels alumnes, de les mares i de les professores (la quota masculina no va voler pronunciar-se, jo crec que estaven molt ocupats rossegant) i les postres, espectaculars. El forn de Diego ens va prepara una tortada d'Elx amb el logo del projecte i no cal dir que no en sobrà ni una miqueta. 
No apareixen a les fotos totes les persones que participaren. Falta Karima, per exemple, que estava en ple Ramadam. Però podem dir que estem increïblement satisfetes amb el resultat del curs. No sé si hem aprés molt a cuinar, però hem passat un temps de convivència preciós aprenent moltes altres coses. I, el millor de tot, veure que la comunitat educativa ha fet seu el vers del Misteri que dóna nom al projecte: "Ser ací tots ajustats". Per a nosaltres eren unes paraules molt inspiradores i veure que han acabat sent-ho per a tots i totes ens recompensa tots els esforços.


No hay comentarios:

Publicar un comentario