jueves, 15 de febrero de 2018

Concurs de Velles de Serra

Sabeu que ja ha acabat Carnestoltes? Sí, amb el Dimecres de Cendra comença la Quaresma, esta velleta que té set cames i que suposa el compte enrere fins a la Setmana Santa (cèlebre a la nostra ciutat per el famós Diumenge de rams). Doncs, des del PIIE us volem proposar una activitat que pot ser molt divertida: participar al concurs de Velles de Serra que organitza l'Ajuntament. És una tradició que se celebra al mig de la Quaresma i enguany cau el 7 de març.
Consisteix a fer un ninot amb forma de vella que pot incloure un cartell amb alguna crítica social.
Si estáis interesados en participar, hay que inscribirse antes de las 08:00 horas del martes 6 de marzo de 2018.
Los concursantes comunicarán que toman parte en el certamen, bien mediante correo electrónico a fiestas@avto-elche.es, en el que conste en el asunto la siguiente frase: PARTICIPAR CONCURSO VELLES DE SÈRRA, por registro general del Ayuntamiento de Elche (OMACs), o por cualquiera de las otras formas establecidas en la Ley 39/2015, de 1 de octubre, de Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas.

Si voleu saber més sobre esta festa o veure exemples de Velles podeu punxar ací (és un article curtíssim de Joan Castaño que ho explica divinament)

Si no guanyeu el concurs de l'Ajuntament, no patiu perquè el PIIE també donarà un premis a la millor Vella de Serra Torretera feta per una tutoria i a la millor Vella de Serra feta per les famílies. Per a participar al nostre concurs, només heu d'enviar una foto del balcó on es veja bé el ninot  amb el logo del projecte (que podreu arreplegar plastificat a la biblioteca) indicant si us presenteu per la categoria "tutoria" o "família". La foto s'ha d'enviar eixe mateix dia 7 de març de matí (fins a les 12:00h) al correu seracitotsajustats@gmail.com. El premi per a les tutories serà un esmorzar complet per a tot el grup a la cantina de l'institut i en el cas de les famílies, encara estem pensant-ho, però serà molt xulo, no patiu.

Animeu-vos, que serà molt bonic!

No hay comentarios:

Publicar un comentario