jueves, 21 de diciembre de 2017

Visita a AFAE





Ahir dimecres els nostres alumnes de 3r van fer una visita a AFAE (associació de familiars de persones amb Alzheimer d’Elx).



Enguany, els departaments de música, plàstica i valencià van plantejar algunes activitats que estigueren relacionades amb la pèrdua de memòria que suposa aquesta malaltia i també amb el nostre projecte “Ser ací tots ajustats”.

 

Sabem que el coneixement de la ciutat és indispensable per a poder estimar-la i protegir-la, per això els alumnes vam preparar diferents treballs sobre com han evolucionat alguns dels espais més emblemàtics d’Elx, fent una comparativa amb imatges antigues i modernes. Per a ells ha suposat el descobriment de molts aspectes del seu entorn que no coneixien i per als malalts ha sigut un passeig pels seus records, així hem parlat del raval, de la vila, de l’hort del cura, del parc municipal, de les pedanies…

 
Després ha començat la festa musical, tots junts hem cantat les cançons més conegudes de Nadal, sent conscients que la memòria musical és l’últim que es perd.

 

Per acomiadar-nos ens han dedicat una nadala personalitzada per al nostre institut i nosaltres els hem regalat un detall nadalenc: unes precioses pinyes decorades amb botons de colors.



Hem tornat a l’institut amb la promesa d’una altra visita a final de curs. Gràcies a Ana i el seu equip per la fantástica acollida i per la faena que feu amb els nostres majors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario