viernes, 8 de junio de 2018

Jornades d'Intercanvi d'Experiències de Projectes d'Innovació Educativa

Ahir vam participar a les Jornades d'Intercanvi d'Experiències de Projectes d'Innovació Educativa que han tingut lloc els dies 5 i 6 de juny al Palau de Congressos d'Elx.
Al llarg de les jornades hem pogut comprovar que als centres d'Elx, els equips docents fan tot el possible per oferir al seu alumnat la millor educació. Hem conegut iniciatives innovadores que introdueixen la programació i la robòtica a primària, l'aprenentatge basat en projectes i les intel·ligències múltiples.
A més a més, hem pogut donar a conéixer el nostre projecte "Ser ací tots ajustats". Fran Agulló, Asun Tormo, Àngela Girona i l'alumne José María Santos van intentar resumir l'experiència que hem desenvolupat enguany a l'IES La Torreta.
És difícil sintetitzar tot un curs de treball intens en només vint minuts, però això ens ha ajudat a valorar tot el que hem fet al llarg d'aquests nou mesos. Ja ens queda menys per a tancar el projecte i volem aprofitar per a convidar-vos a la presentació de la publicació que hem preparat on es relaten moltes de les experiències educatives que hem dut a terme aquest curs.
Serà el dijous vinent, 14 de juny, a les 19:00 hores al saló d'actes de La Torreta. Si voleu compartir una estoneta amb nosaltres, estarem molt contents de ser "tots ajustats". Us hi esperem!
Ángela Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario