lunes, 9 de abril de 2018

Mig any

Dintre d'un projecte que se centra en les nostres festes, no podíem deixar de celebrar el mig any. Per això, coincidint amb la fi de la segona avaluació, vam fer un sopar de companys (amb mascletà i tot, no us penseu). Asun va preparar este vídeo on podeu veure algunes de les activitats que hem dut a terme. Així agafem forces i ens preparem per a la tercera, on treballarem la nostra Festa més representativa: el Misteri.

Sabeu que enguany l'Acadèmia Valenciana de la Llengua celebra l'Any dels Misteris Assumpcionistes? I que és l'Any Europeu del Patrimoni Cultural? Mare meua! Nosaltres no podíem deixar passar aquestes dues celebracions.
D'altra banda, el departament de Matemàtiques ens acostarà a la figura de Jorge Juan, que té molta relació amb la torre de Ressemblanch.
I de la mà dels nostres majors, sabrem com es vivia abans de l'edat de plàstic (així participarem en la Recycling Week que està preparant la coordinadora de Plurilingüisme, Mariló Ruiz), es durà a terme un taller de trenat de palma i els alumnes de 3r coneixeran la química dels focs artificials.
A més a més, "anirem a fer herbetes, més enllà del Molí Nou" i qui sap si no acabarem muntant una barraqueta a la platja del Pinet allà al juny. No patiu, que us mantindrem informats de totes les activitats que anem fent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario