lunes, 11 de diciembre de 2017

Plantació de palmeres

El passat 30 de novembre vam celebrar l'aniversari de la proclamació del Palmerar d'Elx com a Patrimoni de la Humanitat reconegut per la UNESCO. A la Torreta vam commemora-ho amb una xarrada-col·loqui sobre el futur dels palmerers professionals a la nostra ciutat així com les normes i pràctica de prevenció de riscos laborals relacionades amb aquest ofici tan tradicional a Elx.
Aquesta activitat va ser organitzada pel Departament de FOL i la Família d'Agrària, concretament la coordinaren Ana Fernández i Antonio Gutiérrez.
El nostre palmerar és un dels elements que més ens identifiquen com a ciutat i per a commemorar aquesta data tan important el passat 7 de desembre també vam celebrar un acte amb els alumnes de 3r d'ESO dintre del nostre projecte "Ser ací tots ajustats".
Vam comptar amb la presència dels representants d'UNESCO Comunitat Valenciana i amb l'exhibició d'Antonio Brotons, palmerer professional i gerent de l'empresa "+ vertical". Vam dur a terme la major plantació de palmeres feta a un centre d'educació pública d'Elx ja que en vam plantar un total de vint-i-cinc palmeres.
Aquesta plantació va ser possible gràcies als alumnes de 1r d'FPB de Jardineria, que van ajudar-nos amb les eines i el procediment. L'activitat va ser coordinada per Pedro Jurado i Raquel Esclapez, professors de la Família Professional d'Agrària.

No hay comentarios:

Publicar un comentario